onsdag 1 september 2010

Grindstugan


Nya varor hos Grindstugan:
Idag fick jag nöjet att åka och leverera nya varor till Grindstugan, som ligger i Bergianska trädgården i Stockholm. Grindstugan har funnits med i mitt lilla nätverk av återförsäljare i flera år. Det känns bra för mig som inte har en egen fysisk butik att kunna hänvisa "mina" kunder hit när det är dags för påfyllning.
Grindstugan har som vanligt haft semesterstäng under sommaren och öppnade åter den första augusti, med en hel del förändringar. Interiört har det putsats och fejats så lokalen känns nyrenoverad, men även själva verksamheten har bytt ägare. Karin som har drivit Grindstugan i flera år har nu lämnat över till Mikaela och Cecilia, två kvinnor i sina bästa år fyllda med idéer inför hösten.
Även Skafferiets kunder kommer att märka förändringen genom att fler varor kommer att erbjudas genom Grindstugan. Fikonmarmeladen och knäckebrödet har varit stående gäster i hyllorna, men får nu sällskap av bl.a. tomatpeston som enligt rykten har efterfrågats.... I dagens leverans fanns en helt ny burk för Grindstugan, nämligen "lingonsylt med kanel". Vad kan passa bättre såhär till hösten?
Så, för dig som inte tänker ge dig ut till Taxinge trädgårdsmässa i helgen, kanske ett besök till Bergianska kan passa bättre? Varmt välkommen till "nya" Grindstugan!!
Läs mer: grindstugan.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar